Find SECURE Sitesmikechurch.com
The world headquarters of the Mike Church Show.
swirlpodcast.com
Our favorite workout is running our mouths. A podcast where we struggle each week to find out who is crazier: @StepToTheMic or @rubyjnkie.
voice-over.agency
Een professionele voice-over boeken voor een prima prijs? Dat is wat iedere producer wel wil. Voice-over Agency is opgericht met als doel om alle bekende voice-overs uit Nederland inzichtelijk te maken, alle voice-over demo's snel op een rij. Je vindt er stemmen uit alle leeftijden, van jong tot oud. Ook vind je er zowel 'rotten uit het vak' als nieuw ontdekte talenten. Deze veelzijdigheid is dan een n van de USP's van www.voice-over.agency. Het boeken van een stem gaat heel eenvoudig. Je kiest de gewenste voice-over, upload vervolgens je tekst aangevuld met een eventueel storyboard, en rond de bestelling af. Zodra je dit hebt gedaan ontvangt de stemacteur zijn boeking. Hij zal vervolgens de opdracht volgens afspraak inspreken en onze agency voegt nog audiobewerking toe aan de stem, zodat de hele audiofile klaar is voor uitzending op online websites of radio- en tv-stations, volgens de geldende UBU R128-normering, de officiele norm die wordt aangehouden bij tv-zenders in Nederland.
voiceprojects.com
Voice-over productions for eLearning, radio, television, narration, political ads, telephony, and IVR. Everything you want in your VO-guy: available, reliable, professional, consistent, accurate, predictable, and fast. Send your audition script today!
McAfee SECURE certified sites help you stay safe online. Learn More

Look for the Identity Protection icon for sites that offer $100,000 identity theft insurance. Learn More