Find SECURE Sitesconsumersafetywatch.com
Consumer Safety Watch is a consumer advocate organization dedicated to helping individuals who have been injured as a result of corporate or pharmaceutical negligence.
casabatiz.com
Satul Batiz este un sat vibrant, prietenos, cu o puternica identitate locala si o comunitate plina de viata. Are afaceri prospere i legaturi excelente de calatorie spre alte zone importante de afaceri i oraae, dar este stabilit in centura verde de pe marginea zonei Calan Simeria si frumusetea naturala este remarcabila. Casa Batiz se bucura de un cadru rezidential de invidiat in doua hectare de gradina amenajata cu un parculet, la numai cateva sute de metri de centrul localitatii si este, de asemenea, la mica distanta de centrul comercial si cultural al satului. Inaugurat in anul 2009, Casa Batiz ofera ingrijire rezidentiala pentru pacientii cu dementa i pentru persoanele varstnice, intr-o casa eleganta si spatioasa, incorporand numeroase caracteristici grijulii i practice, care asigura ca locatia si serviciile noastre sa fie capabile sa raspunda nevoilor mereu in schimbare ale rezidentilor nostrii.
lifeguardcostarica.com
Lifeguard CR has been providing its Ground/Air medical transportation services since 1992. Available 24/7 TPA. We can help with your medical needs
McAfee SECURE certified sites help you stay safe online. Learn More

Look for the Identity Protection icon for sites that offer $100,000 identity theft insurance. Learn More