See which sites are SECURE in
search and as you browse.

Add to Chrome - Free
Verified 2019-02-19
This site has earned the McAfee SECURE certification.
Security Details
No Malware or Malicious Links
We didn't find any harmful software on this site. You should be safe clicking links and downloading files.
No Phishing Detected
This site isn't trying to steal your identity. You should be safe if you give them your personal sensitive information.
Valid SSL Certificate
Data you send to this site is encrypted by industry-standard security protocols.
About The Company
Adda's All
Me quajne Uarda, por te gjithe me njohin si Ada ose me sakte Addas All eshte e veshtire te flasesh per vehten por do mundohem tju a pershkruaj per te me kuptuar sa me mire. Vij nga nje familje e thjeshte Tiranase. Kam mbaruar Universitetin Bujqesor te Tiranes dhe gjate studimeve jam marre me nje mori aktivitetesh te tjera per te formuar sa me mire profilin tim. cdo gje qe ka te bej me krijimtarine une mendoj se e kam pasur gjithmon si virtyt te fshehur brenda meje, por ky virtyt u zhvillua me shume kur lash mbrapa formimin tim per tju dedikuar jetes familjare, ketu dolen ne pah disa pasione qe me rrinin te fshehura ne unin tim. Une e dua fotografine, udhetimet, kafshet, librat, gatimin, me kujtohet se kete te fundit e kam adhuruar qe kur isha e vogel dhe krijoja pjata me te vetmin liber kuzhine qe kishim ne shtepi. Shume perberes nuk i njihja por i shenoja per ti gjetur me pas ne bibloteken e shkolles. Pse pikerisht gatimi do me thoni ju?! Sepse ndoshta ngaqe I
Contact
Around The Web
Categories